Livestream familievoorstelling Lampje zaterdag 15 januari

De voorstelling Lampje (8+) kon in verband met de sluiting van de theaters helaas niet voor een live-publiek spelen. Daarom presenteert Maas een livestream van deze prachtige voorstelling.
 
Op zaterdag 15 januari om 19:30 speelt Lampje live vanuit het Maaspodium in Rotterdam. Voor €7,50 kun je de livestream met het hele gezin meekijken: je hebt maar één ticket nodig per beeldscherm. De livestream duurt ongeveer 90 minuten.
 
“Werkelijk alles is mooi aan deze Lampje” (Noord-Hollands Dagblad). “Lampje is zó levensecht dat het lijkt alsof ze uit het boek tevoorschijn is gesprongen” (Trouw). “Herkenning en verbazing in ode aan de verbeelding” (Scènes).
 
“Nee, een licht ben je niet, Lampje. Als je iets moet onthouden, vergeet je het en als je iets wil vergeten, komt het steeds weer terug in je hoofd.” “Ga liggen, wind. Af!” Maar de wind is geen hond en verandert in een storm, dus dan gaat alles mis. Lampje, de dochter van een vuurtorenwachter, komt in een woest avontuur terecht.
 
Regisseur Moniek Merkx maakte in 2019 een theaterbewerking van Lampje, het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap dat euforische recensies kreeg. De voorstelling was vrijwel overal uitverkocht en trok bijna 20.000 bezoekers. Het publiek reageerde unaniem lovend en de voorstelling won de Podiumkidsprijs 2020.
 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK