MAGISCH SCHOUWSPEL DE GROTE SCHIJN KEERT DIT NAJAAR TERUG

Na een uitverkochte editie in 2019 in Rotterdam met meer dan 30.000 bezoekers keert De Grote Schijn terug naar Nederland en breidt haar magie uit naar een tweede locatie. Dit najaar komt De Grote Schijn voor het eerst naar Park Zypendaal in Arnhem en is er een geheel nieuwe show te bewonderen in het Kralingse Bos in Rotterdam. Tijdens de herfstvakantie vormen beide locaties het natuurlijke decor voor een bijzondere wandeltocht door het donker, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. De kaartverkoop voor De Grote Schijn is gestart via www.degroteschijn.nl.

 

Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad
Het Kralingse Bos in Rotterdam en Park Zypendaal in Arnhem zijn dit najaar gastheer voor de zinnenprikkelende tocht door het donker. Het park komt tijdens De Grote Schijn helemaal tot leven. Fluisterende bomen, fascinerende lichtprojecties en betoverende klanken zorgen voor een magisch schouwspel. De natuur speelt de hoofdrol en vormt het decor voor een avond vol verwondering.

 

“Met De Grote Schijn willen we mensen laten wegdromen en tegelijkertijd opnieuw bewust maken van de schoonheid van de natuur. We gebruiken de bestaande omgeving en voegen er een vleugje magie aan toe. Zo willen we de mensen nog meer wijzen op de pracht ervan”  – Regisseur Christophe Van Hostauijen

 

Nieuwe show
Ook in 2021 brengt De Grote Schijn een vernieuwend verhaal zonder woorden. Laat je tijdens dit omni-zintuigelijk spektakel meevoeren langs een volledig nieuwe wandelroute van ruim 2 kilometer vol innoverende snufjes en mysterieuze verrassingen. Een unieke belevenis voor jong en oud.

 

DE GROTE SCHIJN
Donderdag 14 t/m zondag 31 oktober 2021
Kralingse Bos, Rotterdam

Donderdag 21 t/m zondag 31 oktober 2021
Park Zypendaal – Arnhem

De Grote Schijn is open vanaf 19:00 uur. Om wachtrijen bij de entree te voorkomen wordt er gewerkt met tijdsloten. Meer informatie: www.degroteschijn.nl

Tickets zijn verkrijgbaar via www.degroteschijn.nl of www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Entree: €17,25 (incl. servicekosten) voor volwassenen / €13,75 (incl. servicekosten) voor kinderen tot 12 jaar of volwassenen boven 65 jaar / gratis voor kinderen tot en met 3 jaar / familiekaart (incl. servicekosten) € 55 (voor twee volwassenen en twee kinderen of één volwassene en drie kinderen).

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK