NEDERLANDS THEATER FESTIVAL

Nederlands Theater Festival keert in 2021 terug naar de diverse theaters in Amsterdam. De beste elf theaterproducties van het afgelopen seizoen, die door de Nederlandse Toneeljury zijn geselecteerd, staan nog voor één keer op de planken tijdens het jaarlijkse Nederlands Theater Festival op en rond het Leidseplein. Ook TF Jong, de jeugdeditie van het Nederlands Theater Festival, laat hoogtepunten zien van het jeugdtheater uit het afgelopen seizoen.

 

De beste theaterproducties

Op verschillende locaties rondom het Leidseplein zijn de beste theaterproducties nogmaals te zien. In onder meer de Internationaal Theater Amsterdam, Theater Bellevue en Theater De Krakeling kun je de tien hoogtepunten van het theaterseizoen bekijken.

 

Publieksfavorieten & toneelprijzen

Het festivalprogramma bevat verder diverse publieksfavorieten van het seizoen, de keuze van de Wijkjury, de beste jeugdvoorstellingen van de ZAPP publieksjury, de genomineerden voor de Gouden Krekels, de Vlaamse selectie en de Director’s Choice. Het festival sluit jaarlijks feestelijk af met het Gala van het Nederlands Theater met de uitreiking van de Toneelprijzen.

 

Tegelijkertijd vindt ook het Amsterdam Fringe Festival plaats met een avontuurlijk (inter)nationaal theaterprogramma. 

 

Meer informatie en het complete programma vind je op www.tf.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK