Nieuw! Theater de Liefde – koop jij ook een stoel?

Haarlem is een theater rijker! Theater De Liefde in hartje Haarlem aan het Begijnhof. Een bruisend klein podium  voor cabaret, kleinkunst, muziek die raakt, interviewprogramma’s en kindertheater, een vrijwilligersinitiatief van Mylou Frencken, Gerrie Hondius en Simone Lensink. Mylou: “Een theater beginnen in crisistijd ligt misschien niet voor de hand. Maar mensen verlangen juist nu meer dan ooit naar cultuur. Daarom zetten wij nu deze spannende stap!”

 

Nu het weer mag, zijn ze meteen gestart. Met o.a. Erik van Muiswinkel, Kirsten Berkx, Jan J. Pieterse en Koen Fransen. Vanaf september is een veelzijdig programma mee te maken.
Ik verheug me er op om met ‘de zon komt op’ in dit gezellige theater te spelen. Datum volgt!

 

Koop je ook een stoel?
Het theater draait met vrijwilligers, helemaal top. In het nieuwe seizoen kunnen ze 120 mensen ontvangen in het nieuwe theater. Alleen, er zijn nog niet voldoende stoelen.
Wie wil € 100,- doneren aan De Liefde, dan kopen zij een stoel die jouw eigen naamplaatje krijgt. Mijn stoel heet ‘Geek & Yvonne’, want ik draag De Liefde een warm hart toe.

 

Doneren kan via: https://theaterdeliefde.nl/koop-een-stoel
Voor iedere honderd euro wordt een stoel gekocht en voorzien van een naamplaatje. En zo staan er – hopelijk – begin september 120 prachtige stoelen in het theater aan het Begijnhof! Oh ja! Mail het theater even welke naam er op jouw stoel mag. Laat het weten via: simone@theaterdeliefde.nl

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK