Nieuwe Theater Bellevue-productie ‘Ik voel Amor’

Het succesvolle schrijf/regie-duo Elly Scheele en Eva Line de Boer slaat voor de vierde keer de handen ineen met Ik voel Amor. Opnieuw geven zij vorm aan  een gedeelde fascinatie voor de stuntelende, pogende mens; dit keer in de prille dagen  na de strengste lockdown. Ik voel Amor is  een productie van Theater Bellevue, waar de voorstelling op 26 september in première gaat en een maand lang te zien zal zijn in het Bellevue Lunchtheater.

 

“Tijdens het schrijven was er opeens een wereldwijde pandemie en het was heel onwerkelijk om het stuk te schrijven alsof dat niet aan de hand was.” Elly Scheele

 

Lees het volledige interview met schrijver Elly Scheele en regisseur Eva Line de Boer hier.

 

Over Ik voel Amor
Hoe geef je je imago vorm; als artiest, geliefde en mens?
Viggo (28) maakt op aansporen van vriendin en manager Kate (39) zijn eerste videoclip voor de potentiële zomerhit ‘Ik voel Amor’, een nummer over hun liefde. Met een esthetisch vormgegeven clip hopen ze op te vallen tussen alle webcam-content die het internet de laatste tijd heeft overspoeld. Omdat Kate liever achter de schermen blijft, casten ze influencer Liz (21) voor de rol van vriendin. Al gauw is het confronterend om te zien hoe Liz een totaal ander plaatje vormt met Viggo. Ook voor Liz voor wie het opsmukken van de realiteit geheel tegen haar principes ingaat. Drie personages, met allen een eigen visie op authenticiteit en smaak, gaan op zoek naar de beste vorm voor Viggo’s verhaal. Ik voel Amor is een komische voorstelling over intimiteit in de anderhalvemeter-samenleving en jaloezie in al haar verschijningsvormen.

 

Speeldata
22 sep – 17 okt 2020, 12:30 – Theater Bellevue
première 26 sep, 12:30 uur

Meer informatie en kaarten
www.theaterbellevue.nl/ikvoelamor

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK