NIJNTJE KOMT NAAR VELSEN OM FEEST TE VIEREN!

Nijntje, de beroemde creatie van illustrator Dick Bruna, viert haar zestigste verjaardag. Wat?! Zo oud?! Daar zie je niks van als zij over het toneel huppelt met haar vriendinnen Nina en Willemijn! Nijntje viert haar verjaardag op zaterdag 16 mei (14.00 en 16.00 uur) in de Stadsschouwburg Velsen. Vader en moeder Pluis komen gezellig mee, het wordt één groot feest.

Zo uit de tekening gestapt
Iedereen van drie jaar en ouder kan genieten van de meest feestelijke kindermusical van Nederland. De leukste nummers uit de drie eerdere Nijntje-musicals zijn daarvoor aangevuld met spiksplinternieuwe feestliedjes van Ivo de Wijs en Henny Vrienten. Theaterparadijs schreef over ‘Nijntje viert feest’: “Alsof Nijntje en haar familie en vrienden zo uit de tekeningen zijn gestapt en mooie, grappige en spannende verhaaltjes komen vertellen.” Het Parool voegde daar aan toe: “De kinderen lachen en zingen wat af.” Natuurlijk, want kinderen en hun (groot)ouders mogen uit volle borst meezingen en vrolijk meedansen met al die konijnen op het toneel.

Je eerste theaterconcert
‘Nijntje viert feest’ wordt een sprankelende muzikale middag en is een prachtige kennismaking voor de allerkleinsten met een écht theaterconcert. Je eerste boek? Dat is Nijntje. Je eerste theaterconcert? Dat is natuurlijk ook Nijntje!

Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK