ONLINE Testen voor Toegang pilot in ITA: koop nu uw kaarten

Zolang het coronavirus nog niet onder controle is, kan testen helpen om stapje voor stapje meer mogelijk te maken. De overheid wil testen inzetten om sociale activiteiten op een veiligere manier eerder mogelijk te maken. Voordat testen op deze manier gebruikt kunnen worden is onderzoek nodig. De overheid doet daarom eerst pilots met testen voor toegang tot evenementen. Ook ITA werkt hier graag aan mee.

 

Zo nemen ze op 16, 17 en 18 april 2021 met twee voorstellingen deel aan de pilot Testen voor Toegang. Om toegang te krijgen tot de try-outs van De uren(16, 17, 18 april) of tot Piano Works Debussy (17, 18 april) is het echter noodzakelijk dat elke bezoeker met een toegangsticket, zich binnen 40 uur voor aanvang van de betreffende voorstelling laat testen. Een afspraak kan ingepland worden via www.testenvoortoegang.nl.

 

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot de try-outs van De uren en Piano Works Debussy. De e-mail die u van Testen voor Toegang ontvangt met uw negatieve testuitslag, bevat een unieke code. In de CoronaCheck-app zet u deze code om in een digitaal testbewijs.

 

Over Testen voor Toegang
Het platform Testen voor Toegang is een platform van de Stichting Open Nederland. Het doel van de Stichting Open Nederland is een bijdrage te leveren aan het heropenen van het sociaal leven in Nederland. De overheid bepaalt welke sociale evenementen per wanneer en onder welke voorwaarden weer open mogen. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via de pilot ‘Testen voor Toegang’ worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot ons theater en de voorstellingen. 
 
 
Foto: De Uren

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK