ONTDEK HET BOS VOL BETOVERING

Het Amsterdamse Bostheater is elke zomer dé plek om de drukte te ontvluchten. Ga het bos in en word onderdeel van de cultuur middenin de natuur. Kom picknicken op onze tribune en beleef de mooiste voorstellingen en concerten tussen de hoge bomen en onder de sterren.

 

Met deze zomer o.a.:

 

The Damned

Internationaal Theater Amsterdam

15 juni t/m 23 juli

www.thedamned.nl

 

Deze zomer speelt Internationaal Theater Amsterdam (voorheen Toneelgroep Amsterdam) een overweldigende en filmische theatervoorstelling in de groene omgeving van het Amsterdamse Bos. Deze enorme productie, met meer dan dertig acteurs, film en livemuziek wordt geregisseerd door internationaal gerenommeerd regisseur Ivo van Hove.

 

In de theaterbewerking van The Damned, naar een filmscript van de Italiaanse Luchino Visconti, is te zien hoe een familie van rijke Duitse industriëlen fataal afglijdt in haar samenwerking met de aan de macht gekomen nazipartij. Het familiehoofd, baron Joachim, verzet zich en wordt geliquideerd. De strijd om de opvolging leidt tot een escalatie van intriges en manipulaties, verraad en moord.

 

The Damned was eerder te zien in Parijs, Londen, Antwerpen en New York en komt nu ook naar Amsterdam. Deze zomervoorstelling belooft dé theaterervaring van het jaar te worden en is exclusief te zien in het Amsterdamse Bostheater. Met o.a. Hans Kesting, Janni Goslinga, Majd Mardo.

 

 

Lucky Luuk (4+)

Meneer Monster

9 juli t/m 6 augustus

 

Een houtje touwtje western spektakel!

 

De makers van o.a. De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut komen nu met een nieuwe familievoorstelling, losjes geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke. Een lage landen western als ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen.

 

Hilarische scènes, ingenieuze decorwisselingen en wonderbaarlijke transformaties van de spelers.” – Theaterkrant

 

In Lucky Luuk verdwijnt Meneer Monster langzaam in het wilde westen. Vanuit een magische miniatuurwereld banen drie jongens zich een weg door hun verbeelding. Als drie ‘polder cowboys’, die zich groot en stoer willen voelen, lopen ze al snel tegen hun eigen schaduw aan en schieten er van schrik in het wild op los.

 

Lucky Luuk is een fysieke en visuele voorstelling omlijst door meerstemmige westernmuziek.

 

 

Meer informatie en tickets: www.bostheater.nl

 

 

Fotocredits: The Damned: Dim Balsem, Lucky Luuk: Bart Grietens

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK