Op zaterdag 21 en zondag 22 februari staat dé familiehit De Zere Neus van Bergerac van het Ro Theater in Stadsschouwburg Haarlem!

“Grappige, dynamische en soms ook ontroerende voorstelling. Fijn over de top, swingend, supervlot geregisseerd verhaal!”
 **** (4 sterren) de Volkskrant“Meligheid en ontroering wisselen elkaar in rap tempo af, er zijn verbluffende special effects, sprookjesachtige decors en alle nummers kunnen rekenen op opendoekjes. Wart Kamps is een innemende Cyrano: even stuntelig als virtuoos!”
**** (4 sterren) NRC Handelsblad

“Chapeau voor Cyrano onder regie van Pieter Kramer; een buitengewoon aanstekelijk zooitje”
**** (4 steren) de Telegraaf!De Zere Neus van Bergerac is een welriekend sprookje over klunzige feeën, een dappere dichter, oenige vechtersbazen, smerige trollen en een belachelijke neus. Arjan Ederveen en Pieter Kramer toveren het klassieke verhaal van Cyrano de Bergerac om in een vrolijke voorstelling vol Franse meezing-chansons, echte degengevechten en veel te veel haastverkledingen. Van de makers van de bekroonde voorstellingen Lang en Gelukkig, Woef Side Story, Snorro en Moord in de Kerststal! Voor iedereen van 8 tot 108 jaar.
Een verwarde wensfee is in het verkeerde sprookje aanbeland. Denkt ze bij de wieg van een babyprinsesje te staan, blijkt er een jongetje in te liggen dat Cyrano heet. Tot overmaat van ramp maakt de fee een foutje. In plaats van drie goede gaven krijgt Cyrano een grote neus waar hij nog vaak mee gepest zal worden. Ondertussen wordt de mooie stagiairefee Roxanne op pad gestuurd om de fout recht te zetten. Vermomd als mens van vlees en bloed stort zij zich in het avontuur. Maar dan krijgt ze de schrik van haar leven: ze wordt verliefd! En daar blijkt geen toverstaf tegen bestand.

WIN HET ZERE NEUS PRIJZENPAKKET MET O.A. DE MEEZING CD! 
Ga naar www.rotheater.nl/prijzenpakket en maak kans op het fee-tas-tische pijzenpakket van De Zere Neus van Bergerac met o.a. de meezing cd! 


DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK