Première: Ode aan de minnares van Linda Lugtenborg 4 juni Theater Bellevue

Vanaf 2 juni opent Theater Bellevue de deuren met Theater Bellevue-productie Ode aan de Minnares van Linda Lugtenborg. Deze nieuwe voorstelling werd begin 2020 als try-out gespeeld in Bellevue Backstage en komt wegens succes van 2 t/m 13 juni terug in Bellevue Lunchtheater. Ode aan de minnares gaat op donderdag 4 juni in première.

 

Over Ode aan de minnares
Linda Lugtenborg neemt u mee in haar juicy avonturen als ‘the other woman’. Een autobiografische tocht langs parkbankjes, hotels en pasgeverfde babykamers.

“Mensen oordelen heel snel over een minnares. Ze is al gauw een hoer met daddy-issues. Dat kan. Maar ondertussen heeft de ‘duivel’ natuurlijk ook een verhaal. En elk verhaal is anders.” Linda Lugtenborg over Ode aan de minnares. Lees het volledige interview hier.

 

Credits 
tekst, spel Linda Lugtenborg 
regie Jan Hulst 
muziek Abdelhadi Baaddi
een productie van Theater Bellevue
Met dank aan de Stichting Melanie

 

Speeldata 
di 2 t/m za 13 juni, 12:30 – Grote Zaal in 1,5 meter opstelling.
première do 4 juni, 12:30

 

Over Linda Lugtenborg
Linda Lugtenborg maakt rauwe, punky voorstellingen, die altijd vanuit een persoonlijke fascinatie ontstaan en schuren met de actualiteit. Haar nieuwsgierigheid naar hoe de wereld in elkaar steekt, naar wat de mens voortdrijft en haar vastberadenheid om in alles schoonheid te vinden, maakt dat ze haar dromen waarmaakt als gedreven theatermaker en actrice.

Ze werkte eerder dit seizoen met Jan Hulst aan de Kinderparade-hit De prinses op de Erwt. Onder het collectief DeMeiden maakte ze voor het Bellevue Lunchtheater CHOPCHOPBANGBANG (2017) en voor de Grote Zaal Becky (2018).

 

Podcast 
Een fragment uit de voorstelling en een gesprek tussen Linda Lugtenborg en regisseur Jan Hulst is te beluisteren via de podcast van Theater Bellevue. Deze is te vinden op de grote podcastapps of theaterbellevue.nl/podcasts

 

Veiligheid
Theater Bellevue zorgt voor een veilig theaterbezoek. Er wordt gezorgd voor afstand, extra hygiënemaatregelen en een heldere routing. Voorafgaand aan de voorstelling ontvangen alle bezoekers meer informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

 

Meer informatie en kaartverkoop theaterbellevue.nl/odeaandeminnares

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK