Q-Factory wordt omgetoverd tot intieme huiskamer

Drie voorstellingen van dertig minuten. Op een klapstoel dichtbij het podium zitten. Tussen de schemerlampen, kamerplanten en Perzische tapijten. Jong talent ontdekken en lachen om grappen van ervaren cabaretiers. Meegevoerd worden door spoken word teksten en muziek. Dat is het Huiskamerfestival Amsterdam.

 

De 15e editie van dit unieke festival heeft van 4 t/m 12 september 2020 een speciale editie. Bijzondere locaties in verschillende Amsterdamse stadsdelen worden omgetoverd tot huiskamer. Met voldoende afstand tussen bezoekers, zodat het festival op een veilige manier georganiseerd kan worden.
 
Bezoekers zien drie voorstellingen van dertig minuten. Er treden jonge talenten op, gevestigde namen en er wordt een mix van genres geprogrammeerd. Van cabaret, kleinkunst tot spoken word en toneel.
 
Op zaterdag 5 september is het festival te gast in Amsterdam-Oost. Q-Factory wordt omgebouwd tot intieme huiskamer. Onder meer Karima el Fillali en Kiki Schippers treden op. Cabaretière Kiki Schippers gooit hoge ogen met haar scherpe teksten en heeft een dijk van een stem. Ze werd maar liefst vier keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs. De dag wordt geopend met de kindervoorstelling Maya zingt de wereld rond voor kinderen van 3 tot 7 jaar. De toegang voor de kindervoorstelling is gratis, maar reserveren is verplicht.
 
Meer informatie is te vinden op www.huiskamerfestival.nl. De ticketverkoop is inmiddels gestart.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK