Schotse stand-up comedian Daniel Sloss komt naar Nederland

De Schotse stand-up comedian Daniel Sloss komt op vrijdag 11 december 2020 naar AFAS Live in Amsterdam. Hij zal zijn splinternieuwe show HUBRIS gaan spelen voor een publiek in 1,5 meter-setting. Special guest tijdens deze avond is de Engelse comedian Kai Humphries. Het is de eerste grote show van een buitenlandse comedian in Nederland sinds maanden. De kaartverkoop voor de unieke show van deze graag geziene ster begint op woensdag 2 september om 11:00 uur.

 

Met zijn vorige veelgeprezen show X tourde Daniel Sloss 17 maanden lang non stop over de wereld en speelde meer dan 300 shows in 40 landen. Er werden gaandeweg vele extra shows bijgeboekt, die weer razendsnel uitverkochten. Hij speelde in Europa, de UK, de VS, Canada, Australië, Hongkong, Japan en verkocht zelfs een arena in Moskou uit (de grootste Engelstalige comedyshow in Rusland).

Daniel Sloss komt sinds 2014 jaarlijks naar Nederland. Vorig jaar deed hij nog twee uitverkochte voorstellingen in Amsterdam: zowel de Melkweg als De Meervaart smulden van zijn harde, zwarte maar tegelijkertijd intelligente en originele humor waarin hij de grote onderwerpen niet uit de weg gaat en flink stelling durft te nemen.

De special van X werd uitgebracht via HBO en was ook de eerste comedyspecial die in het hele Verenigd Koninkrijk in de bioscopen te zien was. Daniel Sloss heeft ook twee specials op Netflix staan: Jigsaw en Dark. Die eerste ging viraal: de boodschap van de show zorgde voor 95.000 verbroken relaties en meer dan 200 echtscheidingen. Fans laten tegenwoordig hun echtscheidingspapieren door Daniel signeren. Daarnaast is hij maar liefst tien keer te gast geweest bij de Late Night Show van Conan O’Brien, en zorgde voor recordsales op het Edinburgh Fringe Festival.

Daniel Sloss geeft dit jaar door de omstandigheden weinig shows, en al helemaal niet buiten de UK. Hij staat te popelen om het podium weer op te gaan. Dit wordt een unieke avond, dus mis het niet.

 

 

ANIEL SLOSS – HUBRIS
+ Special guest Kai Humphries
Vrijdag 11 december 2020 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 19:00 uur | Entree: Vanaf €42,- (incl. servicekosten) | Leeftijd: 16+

 

Meer info over deze show vind je op: www.mojo.nl/danielsloss
De kaartverkoop voor de show start woensdag 2 september om 11:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK