SEKS OR NO SEKS? LOVEXL, EEN JONGERENVOORSTELLING OVER GIERENDE HORMONEN

Op dinsdag 21 maart 19:30 en woensdag 22 maart 19:30 komt theatervoorstelling LoveXL naar de Toneelschuur in Haarlem. In de voorstelling kijken we mee door de ogen van een 13-jarige jongen met een hoofd vol vragen. Wat gebeurt er als je hormonen gaan gieren? Seks or no seks en nog veel meer vragen over liefde en lust.

 

OVER GIERENDE HORMONEN EN HUNKERENDE LUST
Hoe ingewikkeld kan het zijn als je alles voor de eerste keer moet uitvinden. Je wilt stoer doen, je onzekerheid niet laten zien, heel ervaren overkomen, terwijl je gewoon niks of bijna niks weet. Ja wel Google-weet, maar het nooit in het echt heb meegemaakt. Je kunt niets anders dan in het diepe springen, durven en je kwetsbaar opstellen. Maar ja, als niemand dat doet, waarom zou jij dan de eerste zijn? En trouwens, in je fantasie is alles toch veel leuker en lekkerder dan in het echt.

 

MAKER VAN LOVEXL
LoveXL is een voorstelling van de makers van Liefde (Gouden Krekel 2017) en Hallo familie (Zilveren Krekel 2019), een mix van theater, dans en muziek. Eerder maakte Moniek Merkx Reigen, een moderne bewerking van Schnitzler’s stuk (2009, theatergroep Max). En de coming-of-age voorstelling Voorjaarsoffer (2015, Maas) over hormonen en de angst voor schoonheid, met een speciale publieksopstelling dicht op de huid. En ook bij LoveXL wordt in een speciale opstelling gespeeld.

 

LOVEXL IN HAARLEM            
Theater de Toneelschuur
Lange Begijnestraat 9, 2011 HH Haarlem
Aanvang: dinsdag 21 maart 19:30, woensdag 22 maart 19:30
Prijs: €19,50
www.schuur.nl

 

Foto © Jaap Scheeren

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK