Steun Caprera

 

 

Wat hadden we er zin in, het beloofde het mooiste seizoen tot nu toe te worden. Maar inmiddels is duidelijk geworden dat het zomerprogramma van Caprera in elk geval tot 1 september 2020 niet door kan gaan.

Natuurlijk hebben wij begrip voor alle maatregelen, maar toch komt dit nieuws hard aan. Wij hebben het afgelopen halfjaar zo hard gewerkt om een prachtig programma voor jullie samen te stellen en daar wordt nu in één keer een streep door gezet.

Ook financieel gezien is dit een grote klap. Caprera is een stichting zonder winstoogmerk, die voor 100% draait op eigen inkomsten. Wij ontvangen geen subsidie van gemeente of overheid, dus alles wat we door deze crisis verliezen moeten wij uit eigen zak betalen. Je zult begrijpen dat wij dit niet lang vol kunnen houden.

Mocht je Caprera een warm hart toedragen, dan kun je ons steunen door een donatie te doen. Wij beseffen dat dit voor iedereen onzekere tijden zijn, maar als je het geld kunt missen dan zijn wij ontzettend geholpen met je bijdrage. Iedere donatie – hoe klein of groot ook – helpt Caprera om deze crisis te overleven, zodat wij volgend jaar (en hopelijk vele jaren daarna) kunnen blijven doen wat we het liefste doen: betoverende zomeravonden organiseren op deze prachtige plek in de natuur!

Klik hier https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=bbFEBqdCxm1jV9QbD8RfnH4eNIl8AdtY om te doneren en ons een steuntje in de rug te geven! 

 

Wij hebben tot nu toe al verschillende berichten en steunbetuigingen ontvangen en daar willen we iedereen ontzettend voor bedanken. Deze berichten zijn hartverwarmend en het is ongelofelijk fijn om te merken dat wij er in deze moeilijke tijd niet alleen voor staan.

Hou je goed en wij zien er ontzettend naar uit om je op een ander moment weer te mogen ontvangen in ons mooie theater!

 

Lode van Piggelen
Directeur Caprera

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK