The Legends met Michael Varekamp spelen Swingin’ in New Orleans

Op  3 oktober 2019 ging ‘Swingin’ in New Orleans’ van start. Met ruim dertig voorstellingen trekt deze muziektheatervoorstelling in oktober en november door het hele land. The Legends, o.l.v. trompettist en vocalist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, nemen het publiek mee naar het bakermat van de jazz: New Orleans. Bekende nummers als ‘Basin Street Blues’, ‘Petite Fleur’ en ‘When the Saints Go Marchin In’ kunnen rekenen op gloedvolle vertolkingen.

 

New Orleans: de stad die bekend staat om zijn parades, het bruisende nachtleven en Mardi Gras. In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz hier zijn hoogtijdagen met muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino. In het diepe zuiden van de VS transformeerden boerenschuren na zonsondergang tot zwoele nachtclubs. Hier zwaaiden blues en jazz de scepter tot het weer licht werd. The Legends toveren het podium van de Nederlandse theaters om tot een plattelandsnachtclub en nemen je mee terug in de tijd.

 

“Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong!”

(NRC ****) 

 

De voorstelling ‘Swingin’ in New Orleans’ is te zien op woensdag 23 oktober 20.15 uur Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.

Kijk voor meer speeldata op https://thelegends.biz

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »