#The90sWillNeverDie!

SITCOM, Boom Chicago’s nieuwe, hilarische comedy show is een terugkeer naar de negentiger jaren toen elk televisieprobleem opgelost kon worden in een half uur… inclusief reclame. Je kent de formule: een groep (mooie) vrienden komt samen op dezelfde locaties en werken zichzelf in realistisch verbeeldde, maar onwaarschijnlijke situaties. Camera’s leggen alle ontwikkelingen vast, terwijl het live studio publiek precies weet wanneer het moet lachen, applaudisseren en ‘oooh’ moet roepen.

 

DE VOORSTELLING GAAN DOOR MAAR MET MINDER CAPACITEIT – CHECK DE WEBSITE VOOR HET LAATSTE NIEUWS

 

Boom Chicago viert de hoogtijdagen van de jaren 90, die al deze iconische sitcoms opleverde. Kom genieten van de muziek, mode en het nieuws uit een eenvoudigere tijd van Friends, het Zonnetje in Huis en The Fresh Prince of Bel Air. Aan het einde van elke avond nemen de acteurs als slotact samen met het publiek een compleet nieuwe pilot aflevering op van Sitcom.

Met de show proberen we te achterhalen waarom deze sitcoms hun aantrekkingskracht nog niet hebben verloren. Is het de hang naar een nostalgische tijd toen alles vrediger leek? Is het een fijne ontsnappingsmogelijkheid waarbij alles elke week weer terug wordt gebracht naar hoe het was? Of hadden we gewoon lagere eisen aan onze televisie shows? Hoe dan ook, Sitcom, is heerlijk plezier, net zoals de inspiratiebronnen uit de jaren 90. #The90sWillNeverDie

Artistic Director Andrew Moskos’ nieuwe project is de opvolger van de producties The Future is Here…And it is Slightly Annoying (2019) en Bango! (2018), die onderwerpen als kunstmatige intelligentie en long form improvisatie aanboorden. Hij is ook de regisseur van de nieuwe politieke comedy over de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de opvolger van Boom Chicago’s langstlopende hit uit 2016 Trump Up the Volume.

De schrijvers en spelers van Sitcom zijn Matt Castellvi, Simon Feilder, Lizz Kemery, Simon Lukacs, en Stacey Smith. Licht en geluid ontwerp en live technische improvisatie wordt gedaan door Emil Struijker-Boudier. Muzikale productie en live geïmproviseerde muziek komt van Sacha Hoedemaker. n

 

Oktober, november en december 2020

Do, vrij aanvang 20:30u – Zat aanvang 19:45u

Taal: Engels

Rozentheater, Rozengracht 117 Amsterdam

Kaartjes vanaf 19,50 – www.boomchicago.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK