Theatergezelschap BonteHond presenteert FUNNY LIVES

Het leven zit vol teleurstelling. Maandenlange voorbereidingen leiden onverhoopt tot onverwachtse afgelastingen. De festivalvoorstelling FUNNY LIVES -over teleurstellingen, afwijzingen en pech- was op 30 mei in première gegaan op Festival Karavaan. Maar deze voorstelling van BonteHond, Floyd Koster en Henke Tuinstra zal niet gespeeld worden en door niemand gezien worden. Toch geven zij de komende weken een kijkje in de repetities die nooit hebben plaatsgevonden.

 

FUNNY LIVES was een fluïde mix van beeldende desillusie, musicalperformance en lecturedans geweest. Ondanks de afgelastingen van de voorstelling publiceren de makers nu wekelijks een reality aflevering van de repetities die hadden kunnen zijn geweest. De komende 5 weken zal het thuiszittend publiek een klein inkijkje krijgen in het makerschap en de ups en downs die daarbij horen.

 

“De coronacrisis biedt ons de unieke kans een repetitieproces in te gaan wat niet plaatsvindt! En dat delen wij graag digitaal met u. Een langverwacht kijkje in de keuken van Henke en Floyd en tegelijkertijd een masterclass intuïtieve regie.” – René Geerlings, regisseur

 

Over de voorstelling

Er is ons een eeuwig durende glimlach beloofd maar tot op heden is er nog niks grappigs gebeurt. Onze levensverwachtingen waren hooggespannen maar de reis blijkt een aaneenschakeling van teleurstellingen, afwijzingen en veel BAD LUCK. Zou het echt zo zijn dat ons hoogtepunt al geweest is en dat we daar niks van gemerkt hebben!?

Op een desolate plek in Noord Holland zijn jullie getuigen van het dumpen van “human toxic waist”. Want Floyd en Henke hebben er geen zin meer in. Ze houden op met hopen, rekening houden en fatsoen. Ze hebben een ongenuanceerde stem die gehoord moet worden ook al zit niemand daar op te wachten.

 

Toegankelijk voor iedereen die zich niet gezien voelt.

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »