Tropische comedy avonden in Q-Factory

Na maandenlang opgesloten te hebben gezeten hebben we meer dan ooit behoefte aan gezelligheid. Tijdens de ‘Summer Comedy Nights’ in Q-Factory genieten we van de beste komedianten van het land in intieme setting. Matt Castellvi, bekend van Boom Chicago, selecteert de grappigste, meest talentvolle spelers van het land. Alles komt voorbij, van stand-up comedy en improv tot musical comedy.

 
Host Matt Castellvi laat weten dat Amsterdam momenteel dé Europese hotspot is voor comedy. De scene groeit exponentieel en dat komt het talent in de stad alleen maar ten goede. Tijdens de eerste editie staan Neil Robinson, Zoe Brownstone, Michael Jager en Stacey Smith op het programma. Verwacht een fijne mix van energieke humor, droge grappen en verfijnde muzikale hoogstandjes.
 
Matt Castellvi: “We gaan er een serie fantastische, zomerse avonden van maken. We hebben allemaal zo lang binnen moeten zitten. Ik denk dat iedereen wel toe is aan een feestje. Q-Factory is deze zomer dé plek om te genieten van hilarische comedy met een tropisch tintje.”

Data: 5 augustus en 19 augustus
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Tickets: €15 (incl. €1,95 servicekosten)

Meer info en tickets

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK