Vis à Vis kondigt nieuwe zomervoorstelling FRAGILE aan

Theatergezelschap Vis à Vis speelt van 7 t/m 18 september de fysieke theatervoorstelling FRAGILE, in hun buitentheater naast het Almeerderstrand. 
 
De voorstelling is het regiedebuut van Vis à Vis acteur Gerold Guthman. Concept en regie komen van zijn hand. “FRAGILE is een voorstelling waar verwondering, muzikaliteit en fysieke comedy centraal staan.” Aldus Guthman. “We hebben gekozen voor een intieme setting. Een echte Vis à Vis zomerproductie, maar dan knusser en dichter op het publiek.”   

De voorstelling vindt plaats in het decor van SCHOONSCHIP, de voorstelling die het gezelschap eerder dit jaar speelde als opening van Floriade Expo. “We vonden het decor van SCHOONSCHIP zo indrukwekkend, dat we het jammer vonden om het na onze Floriade voorstellingen van de hand te doen. Al snel ontstond het idee om het decor te hergebruiken bij onze komende zomervoorstelling.” Aldus Marianne Seine, artistiek leider bij Vis à Vis. “Het is ons uitgangspunt om op een duurzame manier theater te maken. Daarom zijn we ontzettend blij dat we dit decor, wat tevens gemaakt is van gerecycled materiaal, een tweede leven kunnen geven.”

 

 

Over Vis à Vis

Theatergezelschap Vis à Vis heeft zich de afgelopen 32 jaar meester getoond in uniek theaterspektakel in de openlucht. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s.

Naast het spelen van de eigen voorstelling nodigt het gezelschap andere gezelschappen uit onder de noemer Vis à Vis Ontvangt. Komende zomer spelen BOT en De Leedbewakers respectievelijk hun voorstellingen KLAP en KØT op het theaterterrein van Vis à Vis. 

www.visavis.nl 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK