De Nieuwe Lente: centrum voor vitaliteit

DE NIEUWE LENTE is een centrum voor iedereen die zich (weer) vitaal en gezond wil voelen. In een sfeervolle omgeving, midden in het centrum van Heemstede, bieden we een grote diversiteit aan therapieën. Daarnaast kun je verschillende vormen van yoga- en bewegingslessen volgen. Met persoonlijke aandacht en een open, warme sfeer is er een fijne plek gecreëerd. 

 

De kracht van samen
Als professionele therapeuten kiezen we er bewust voor samen te werken onder één dak. Dat biedt de mogelijkheid om ervaringen te delen en waar nodig behandelmethoden te combineren. Zo kunnen we vrijwel iedereen een geschikte behandeling aanbieden. Samen lossen we gezondheidsklachten op, daar ligt onze kracht.

 

Zoeken naar oorzaken
We kijken niet alleen naar je klacht(en), maar zoeken ook naar de onderliggende oorzaken. Er zijn namelijk veel factoren die je gezondheid kunnen beïnvloeden, zoals je leefpatroon, gemoedstoestand, relaties, werkomgeving, jeugdervaringen en veranderingen in je leven. De behandelingen zijn er op gericht om het vermogen van lichaam en geest aan te spreken om te kunnen herstellen.

 

Voorkomen is beter
Om gezond te blijven of om goed te herstellen na bijvoorbeeld een burn-out, ziekte of ongeval, kun je in DE NIEUWE LENTE ook terecht voor yoga- en bewegingslessen, een massage of een gesprek met een coach of therapeut. 

 

U kunt bij ons terecht voor:

  • Meer Balans/ Veerkracht
  • Gezondere Leefstijl
  • Minder Pijn
  • Beter Slapen
  • Makkelijker Bewegen
  • Innerlijke Rust
  • Ondersteuning & Verwerking
  • Zelfbewustwording
  • Therapieën & behandelingen

 

DE NIEUWE LENTE heeft een breed aanbod van behandelmethoden in huis. Weet je niet welke behandeling of therapeut geschikt is voor jouw hulpvraag of klacht? Wij helpen je graag met het kiezen van de behandeling die het beste past bij jou en je klachten. 

 

Yoga & beweging
Er zijn meerdere docenten binnen DE NIEUWE LENTE die verschillende vormen van yoga-, pilates- en bewegingslessen geven. Kijk online op het lesrooster voor het uitgebreide aanbod. 

 

Persoonlijke ontwikkeling & Scholing
Bij DE NIEUWE LENTE worden ook cursussen voor persoonlijke ontwikkeling gegeven voor zowel volwassenen als kinderen, van meditatie- en mindfulness tot weerbaarheidstrainingen. Ook worden er regelmatig cursussen, lezingen en scholingen gegeven door zowel interne en externe professionals.

 

Raadhuisstraat 56A Heemstede

Ma t/m Do: 08:00 – 22:00

Vrijdag: 08:00 – 18:00

Op vrijdagavond, zaterdag en zondag alleen open bij activiteiten.

www.denieuwelente-heemstede.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »