De zetel van de ziel, ook online!

Veranderingen of het maken van keuzes brengen soms onzekerheden met zich mee die we niet altijd in de juiste context plaatsen, omdat we met ons denken twijfelen aan onze intuïtie.  Door disbalans worden signalen genegeerd die ons vertellen wat we nodig hebben om goede keuzes te maken. Met het raadplegen van orakels zijn we op een diepere laag in gesprek, waardoor we direct of indirect de kern van een vraagstuk boven tafel krijgen. De hamvraag ligt altijd besloten op Zielsniveau, bij aanraking van deze issues ervaart men een diepe heling waarbij puzzelstukjes op zijn plek vallen.

 

Hoe beter we verbonden zijn met onszelf, hoe bewuster we onze toekomst vormgeven. Het raadplegen van Tarot is een helende methode voor herstel van emotionele waarden, zoals we die ook herkennen in de wetmatigheid bij het systemisch werken. De herkenning bevestigt antwoorden op levensvragen en geeft inzicht waarin we zijn vastgelopen. Het raadplegen van de Tarot of Lenormand is dan ook geen toekomstvoorspelling, maar een herstel van gedachtenpatronen waardoor nieuwe ontwikkelingen kunnen manifesteren.

 

Door de huidige crisis maken we voor consulten gebruik van digitale mogelijkheden zoals: Skype, Facebook, Wathsapp of Google Hangouts. Wanneer de overheidsmaatregel wordt versoepeld kan een consult naast dit digitaal aanbod, plaatsvinden in mijn thuispraktijk of elders op locatie. Raadpleeg de website voor het totaalaanbod en de tarieven www.circleofart.nl of bel +31(0)6 21 55 47 89. *Wanneer mensen kampen met een tekort aan besteedbaar vermogen, kan in overleg het tarief worden aangepast.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK