Een selectie uit de agenda van Bewust Haarlem

Vrijdag 6 juli | 9.30-12.00
Workshop ‘Het geheim van rust en ruimte’
Hoe lukt het jou nog om tot rust te komen? In deze workshop leer je hoe je met meer aandacht in het leven kan staan en je je bewuster kunt zijn van jezelf en de dingen om je heen, waardoor je meer ontspanning en ruimte gaat ervaren.
Coaching Natuurlijk, Haarlem

Donderdag 12 juli | 20.00-22.15
Informatieavond Jaartraining Sjamanisme
In 7 weekenden leer je werken met verschillende energieën. Je leert hoe healing werkt en hoe je jijzelf kan beschermen tegen negatieve energieën. Je leert te werken met krachtdieren, het medicijnwiel en kristallen, je leert de kunst van transformatie en manifestatie en nog veel meer.
Spiritueel Centrum de Regenboogslang

Maandag 16 juli | 10.30-16.30 
Zomercursus Genieten van kleur met pastelkrijt in de natuur
Werken met pastelkrijt is schilderen en tekenen samen. Door de rijke schakering aan kleuren ervaar je hoe fijn en ontspannend het is om met kleuren bezig te zijn. De stille en rijke natuur van de Vertelschuur bij Bloemendaal biedt alle inspiratie om jezelf blij te maken. Geen ervaring nodig om verrast te worden door het mooie resultaat.
Vertelschuur, Bloemendaal

Woensdag 25 juli | 10.00-16.30
Driedaagse zomeropleiding tot stroomtaalcoach
Stroomtaal is een leefstijl: een manier van denken, praten, schrijven, voelen en doen. Het geeft plezier, ruimte en motiveert om het beste uit jezelf te halen. Deze zomer driedaagse die opleidt tot Stroomtaalcoach is een gecertificeerde opleiding, waarbij je met praktijkgerichte oefeningen helpt de kwaliteit van het leven te verbeteren!
Praktijk voor Communicatie, Santpoort-noord

Zaterdag 18 augustus | 10.00-17.00
Basisworkshop Meridianen en acupunctuurpunten
In deze workshop maken we kennis met de 12 hoofdmeridianen en een aantal acupunctuurpunten die in de acupunctuur veelvuldig gebruikt worden. Het kennismaken met de meridianen gaan we doen door middel van voelen en ervaren, in combinatie met uitleg.
Praktijk De Vreugdevolle Bron, Haarlem

Voor meer informatie en de complete agenda, kijk op www.bewusthaarlem.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »