EkoPlaza Heemstede 100% biologisch!

EkoPlaza staat bekend om hun 100% biologische aanbod en verse producten. Zo’n winkel mag in Heemstede natuurlijk niet ontbreken. Elke dag werkt EkoPlaza samen met haar boeren, telers en producenten aan de beste biologische producten. In de Heemsteedse vestiging staan Jan Derk de Boer en Ida van Schaik voor je klaar.

Het team en de partners achter EkoPlaza vinden het belangrijk dat alle producten smaken zoals ze van origine horen te smaken. Biologische producten kennen immers geen genetische modificatie en synthetische geur, kleur- en smaakstoffen. Daarnaast zijn al 1386 producten volledig plasticvrij en dat aantal breidt nog elke dag uit. Ook zijn onnatuurlijke conserveermiddelen niet toegestaan. Bij EkoPlaza krijgen boeren en telers een eerlijke prijs, zodat ze milieu- en diervriendelijk kunnen werken en een duurzaam bestaan hebben. 

 

Stapje meer

Naast je boodschappen doen in de winkel, kun je ook via de webshop van EkoPlaza je bestellingen plaatsen. De bestelde producten worden bij jou thuis bezorgd, maar kun je ook ophalen bij EkoPlaza Heemstede. Iets nodig wat je niet tegenkomt in zowel winkel als webshop? Ida: “Geen probleem. Als je iets mist, proberen wij het voor je te bestellen. We willen een band opbouwen met de klant en daarom doen we dat stapje meer.” Dat stapje meer uit zich ook in het niet-biologische gedeelte van de Heemsteedse franchise. Jan Derk: “Toen Ida en ik deze winkel overnamen, was het nog Arteka. Veel klanten kwamen hierheen voor dieetproducten die bijvoorbeeld glutenvrij of lactosevrij zijn. Dit soort producten willen we aan onze klanten blijven bieden, dus hebben we in overleg met het hoofdkantoor besloten om deze producten in het assortiment te behouden.”

 

EkoPlaza

Zandvoortselaan 16-18

2106 CN Heemstede

www.ekoplaza.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK