Fystiotherapie en revalidatie Diepeveen

In de regio Haarlem is Fysiotherapie & Revalidatie Diepeveen sinds de jaren 90 een begrip. We staan bekend om onze snelle en efficiënte behandelmethodes, waarbij het belang van de patiënt altijd voorop staat.

Fysiotherapie & Revalidatie Diepeveen is een moderne en multi-disciplinaire praktijk met van oudsher een duidelijke focus op ‘de bewegende mens’. Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, McKenzie Therapie, psychosomatische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, Oedeemtherapie, Oncologie, Cranio Sacraaltherapie, geriatriefysiotherapie, haptonomische fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, zwangerschapsfysiotherapie en fysiotherapie bij dans- en balletblessures.

We zijn gespecialiseerd in de begeleiding en training van chronisch zieken, zoals mensen met hart-, vaat- en longziekten, reuma, kanker, Parkinson en MS. Daarnaast behandelen we aandoeningen aan het bewegingsapparaat, zoals aan voet, enkel, knie, pols, elleboog, schouder en heup, in het bijzonder na een operatie. Verder behandelen wij (lage)rug-, nek- en hoofdpijn als gevolg van problemen aan de wervelkolom en arbeidsgerelateerde klachten.

 

 

 

Intake en behandeling

Welke vorm van fysiotherapie, revalidatie of training u nodig heeft, is afhankelijk van uw klachten. Tijdens het eerste bezoek aan onze praktijk neemt een van onze specialisten deze met u door. Bij klachten aan schouder, elleboog, pols, knie, enkel of voet kunnen we besluiten tot een echografisch onderzoek voor een optimale diagnose. Aan de hand van het vooronderzoek kiezen we de meest effectieve therapie. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk weer fit en pijnvrij bent. We geven u bewegingsadviezen en houden uw vorderingen in de gaten. Ook kunt u onder begeleiding van een therapeut oefenen in onze speciale oefenzalen met fitness- en cardioapparaten.

 

Snel fit en pijnvrij

Fysiotherapie & Revalidatie Diepeveen heeft geen wachttijden, is ook buiten kantoortijden geopend en u wordt ook zonder verwijzing van huisarts of specialist direct geholpen. We staan voor u klaar op 2 locaties waar u gemakkelijk kunt parkeren: in het CIOS-gebouw direct naast de Kunstijsbaan en Kennemer Sportcentre en in de Pre Health-praktijk boven Fitland aan de Bijdorplaan.

Fysiotherapie & Revalidatie Diepeveen werkt samen met verschillende gezondheids- en sportinstellingen in de regio. In samenwerking met specialisten uit het Spaarne Gasthuis en de zorgverzekeraars ontwikkelden wij speciale  programma’s waarmee wij direct een behandeling op maat kunnen bieden.

 

OrthoXpert

Onze praktijk is onderdeel van het OrthoXpert-netwerk. Het OrthoXpert fysiozorgplan is een postoperatief behandelprogramma voor specifieke knie-, heup- en schouderaandoeningen. Het programma wordt stap-voor-stap vastgelegd. Daardoor kunnen fysiotherapeut en orthopedisch chirurg de vorderingen volgen en het programma waar nodig bijsturen.

 

Pluspunten

• behandeling op maat

• direct een afspraak

• ‘s avonds en in het weekend open

• gekwalificeerd team

• persoonlijke benadering

• geen verwijsbriefje nodig

• partner sport- en gezondheidsinstellingen

• twee goed bereikbare locaties in Haarlem

• gratis parkeren voor de deur

• vervoerservice

 

Kijk voor meer informatie
op www.diepeveenfysio.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK