Healy – de wearable voor gezondheid, welbevinden en balans

Is het niet leuk om je goed te voelen over jezelf? Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn waarschijnlijk de belangrijkste ingrediënten voor geluk en levenskwaliteit!

 

Maar: gezondheid is niet vanzelfsprekend. En het betekent voor ieder van ons iets anders: ben je op zoek naar alternatieve behandelingen om te helpen bij gezondheidsproblemen of pijn? Of wil je jezelf vinden en de balans tussen lichaam, geest en ziel herstellen? Genieten van meer vreugde, meer vitaliteit voelen en je welzijn verbeteren?

 

 

Voor al deze doelen is de Healy gecreëerd. De Healy met TimeWaver-Technology is een medisch apparaat voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en gerelateerde slaapstoornissen. Een “Wearable”, die op het lichaam wordt gedragen en ontworpen is om bepaalde delen van je lichaam te stimuleren met behulp van individueel bepaalde frequenties.

 

Deze kleine allrounder heeft de juiste frequentieprogramma’s voor alle belangrijke gebieden van het leven: het moet de gezondheid, het welzijn en het evenwicht bevorderen! De Healy biedt behandelingen aan om je fit te houden en de pijn te verminderen. Het is ontworpen om je te ondersteunen in stressvolle situaties gedurende de dag, je te helpen gemakkelijker te herstellen en ’s avonds rust te vinden.

 

De Healy zou je moeten helpen je vitaliteit te verhogen, zodat je levensenergie beter stroomt en je je energiewinkels kunt activeren. De Healy is ontworpen om te werken in het bio-energetische veld van het lichaam en is gebaseerd op Nuno Nina’s jarenlange ervaring en ons netwerk van therapeuten.

 

https://www.healyworld.net/nl/partner/Mallorca

 

Neem voor meer info contact op met Roland Friedl: healy@wirelessliferocks.com

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK