Jan Heideman Meesterbarbier

Sinds twee jaar is onze unieke barbershop JHM gevestigd in de Schagchelstraat 22 in Haarlem. Door de bekende covid-19 ellende is de winkel dicht geweest en zéér waarschijnlijk gaat deze in maart weer open.
 
In de afgelopen tijd hebben wij ons kunnen verdiepen in een zoektocht naar nóg mooiere grooming products waaronder de kleine verpakkingen van het merk AccaKappa, die straks meemogen in het vliegtuig en de prachtige scheer- en verzorgingslijn van Tabac. Deze laatste kenmerkt zich door een meer dan uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Onze gasten kunnen bij ons terecht voor scheeren, baardverzorging en tal van tips van de meester zelf teneinde het dagelijks scheerritueel te verheffen tot een dagelijks feestje waar zowel de gasten alsmede hun partner gewoon gelukkig van kunnen worden. Uiteraard en vanzelfsprekend is ons team goed geschoold in zo ongeveer elke moderne en klassieke kapsels, wat na bijna twee maanden voor de gemiddelde heer geen overbodige luxe is. Onze winkel is een échte oude originele klassieke barbershop waarin het interieur wordt gekenmerkt door de vele authentieke en zelfs antieke meubels. Een knip en of scheerverzorging bij JHM is dan ook niet zómaar een “knipbeurtje” maar een complete authentieke  barbiersverzorging.
 
Ons team kijkt met jeukende handen & vingers uit naar maart 2021 om iedereen weer van een fris, modern óf klassiek kapsel te voorzien, maar: boek zo snel mogelijk, liefst vandaag nog want het wordt een volle bak!
 
Barbershop JHM
Schagchelstraat 22
Haarlem

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK