Meer rust in jezelf en in je omgeving creëren

Het is bijna zomer en veel mensen hebben hun vakantie al geboekt. We zitten in een bizarre tijd wat stress met zich kan meebrengen. Het is makkelijk om je te laten meeslepen door alles wat er om je heen gebeurd, vooral nu.

 
Zelfzorg is juist nu absoluut belangrijk maar hoe doe je dat?

Door deze 2 uur durende Emotional Detox Movement Treatment krijg je meer rust in jezelf en je omgeving. Je ervaart dat je lichter en energieker wordt,meer bewust van je systeem en je komt nog dichterbij jezelf te staan.

 
Wil jij je voor de zomer fit, energiek en lichter voelen?

Meld je dan aan voor  de Emotional Detox Movement Treatment  en krijg meer innerlijke rust voor jezelf.

 
Vind je het lastig om jezelf te laten zien, ik geef vanaf 21 juni t/m 21 juli een 1 op 1 Emotional Detox Movement Treatment via zoomvideocall  “vind jou unieke zelf “
We gaan echt de diepte in. We kunnen meteen aan de blokkades die je fysiek kan voelen werken. Je krijgt allerlei inzichten over hoe je op dit moment in het leven staat. Je krijgt een duidelijk beeld over hoe je verder kan en daarbij de juiste stappen kan nemen. Het enige wat je wil is je weer veilig en vrij voelen.

 
Het  duurt 2 uur en kost €49,95  p.p. excl. btw

Locatie: Via Zoomvideocall

Tijd: Reserveren tussen 13:00 en 18:00

 
Andere dagen & tijden in gezamenlijk overleg. Neem gerust contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn

 
Voor wie?

Voor vrouwen creatievelingen, danseressen, dienstverleners, en iedereen die het nodig heeft en open staat om meer  liefde, helderheid en inzichten over zichzelf te krijgen en werkelijk de verbinding willen aangaan met wat in hen leeft aan potentieelVan jongs af aan voelde Peggy Sloote dat ze een bepaalde gevoeligheid had. Ze is zich gaan inzetten om wat voor de mensheid te betekenen. In haar jongere jaren heeft ze veel van de wereld gezien zowel in de cosmetica ,entertainment als in de theaterwereld. Ze heeft een sterk geloof dat je alles kan bereiken wat je wil en tot nu toe zijn al haar dromen uitgekomen.Vanaf 2014 begeleid ze vrouwen die opzoek zijn naar hun levensdoel of missie. Ze heeft een hele eigen stijl en Methodiek gecreëerd wat bij haar past.  Als Transformatie Coach begeleidt ik vrouwen dat ze meer gaan geloven wat ze aan potentieel bezitten en dat ze een gepassioneerd leven kunnen leiden. Met mijn  aanbod krijgen ze direct resultaat voor een lange termijn, het is  snel, grondig en resultaatgarantie.
 
 
Ik geef vanaf 21 juni t/m 21 juli een 1 op 1 Emotional Detox Movement Treatment via zoomvideocall  “vind jou unieke zelf “Het is tijd om echt aan de slag te gaan.Voelt het voor jou meteen een ja, Doen!
 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK