SPONSORS GEZOCHT!

ADVERTEER IN UITMAG.NL EN ONDERSTEUN CULTUUR EN HORECA

Geachte ondernemer,                                                                                                         

UITMAG.NL is het nieuwe feelgoodmagazine voor de noordelijke randstad en opvolger van UITkrant Haarlem, ruim dertig jaar een begrip in Haarlem en wijde omgeving. Met een oplage van 35.000 is UITMAG.NL het enige toonaangevende UITmagazine in deze regio zowel in print als online.

 

UITMAG.NL richt zich op het uitgaanspubliek in de breedste zin van het woord; van theaterliefhebber tot festivalganger, van museumbezoeker tot kroegtijger, van jong tot oud. UITMAG.NL is een ongesubsidieerde uitgave en wil in deze tijd van coronamaatregelen en lockdowns de culturele sector en de horeca een hart onder de riem steken door gewoon te blijven verschijnen. Als u nu een advertentie reserveert in ons dubbelnummer DECEMBER/JANUARI dan sponsort u deze sectoren en bereikt u tegelijkertijd een zeer interessante en wijdverbreide doelgroep!  

WINTERAANBIEDING: 30% KORTING!

3 keer adverteren vanaf dit aankomende DECEMBER/JANUARI nummer 
vanaf 85,- euro per editie (ex btw) + free advertorial
(promo-redactie met beeldmateriaal)

 

1 JAAR LANG ADVERTEREN IN UITMAG.NL
10 edities, 10 advertenties, 3 x gratis promo-redactie!

1 hele pagina €500,-

1/2      pagina €300,-

1/4      pagina €200,-

prijzen per editie en ex btw.

Aantrekkelijke tarieven, gratis online vermelding en extra service
Bij het reserveren van een advertorial en/of advertentie in het goed verspreide magazine, krijgt u geheel gratis vermeldingen in het digitale magazine, op de interactieve site en social media! We staan online op de 3e plaats in de regio. Advertentie en advertorial worden geheel gratis opgemaakt, teksten worden gratis geredigeerd. Kijk voor meer informatie op www.uitmag.nl of neem direct contact op via info@uitmag.nl voor diverse messcherpe aanbiedingen en zet uw organisatie in het middelpunt van de belangstelling!


Verspreiding

UITMAG.NL printversie kunt u vinden op de betere openbare plekken in en rond Amsterdam, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Zandvoort, Overveen, Bloemendaal (en aan Zee), Santpoort, Velserbroek, Spaarndam, Haarlemmerliede, Driehuis, Beverwijk, Velsen, IJmuiden en Wijk aan Zee.

Deze week wordt u gebeld door één van onze media-adviseurs voor meer informatie over onze actie.

LEES UITMAG.NL ONLINE - KLIK OP DE COVER

UITMAG.NL

is een uitgave van UITkrant Haarlem / Uitgeverij Luna Haarlem

info@uitmag.nl

www.uitmag.nl

www.uitgeverijluna.nl