Doe mee met de Haarlemse Literaire Kroegkwis vanuit huis!

Ondanks corona organiseert Stichting Literair Haarlem i.s.m. Kennemer Boekhandel ook dit jaar weer de Grote Haarlemse Literaire Kroegkwis. Deze vijfde editie van de leukste pubquiz voor literatuurliefhebbers en boekenlezers wordt deze keer thuis gehouden en verloopt via videogesprekprogramma Zoom en quiz-app Kahoot!

 

Deelnemers kunnen op woensdag 18 november vanaf 19.45 uur inloggen op Zoom, waarna om 20.00 uur de kwis via de app Kahoot! van start gaat. Er zijn meerkeuzevragen in verschillende categorieën. Deelnemers hebben 20 seconden om hun antwoord via Kahoot! door te geven. Na elke vraag is de tussenstand meteen zichtbaar. Een deskundige jury ziet toe op een eerlijk verloop van de kwis. Uiteraard zijn er ook prijzen te vergeven!

 

Deelname aan de kwis is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Na aanmelding via info@kennemerboekhandel.nl ontvangt men verdere instructie.
 

Datum: woensdag 18 november
Aanvang: vanaf 19.45 uur inloggen, kwis gaat om 20.00 uur van start
Locatie: thuis
Benodigdheden: een computer (voor Zoom) én een smartphone (voor Kahoot!). Een camera in de computer is niet nodig, wel een goed werkende internetverbinding
Aanmelden: info@kennemerboekhandel.nl
Entree: vrijwillige bijdrage via tikkie

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK