Kennemer Boekhandel bezorgt uw boeken op de fiets aan huis

Zoals aangekondigd door premier Rutte moeten alle winkels de deuren sluiten voor winkelend publiek, ook wij. U kunt tot 19 januari helaas niet rondneuzen, en ook geen boeken afhalen. Maar niet getreurd! Achter de schermen en op de fiets gaan wij keihard voor u aan de slag, zodat iedereen een prachtig boek onder de kerstboom kan vinden.

 

U kunt net als voorheen boeken bestellen via onze website: www.kennemerboekhandel.nl of via de mail: info@kennemerboekhandel.nl, of telefonisch via 023-5251944. Via de website kunt u direct betalen, bij bestellingen via de mail of telefoon kunnen wij u een Tikkie of de rekening sturen. Vervolgens pakken wij de boeken feestelijk voor u in en komen we ze zo snel mogelijk bij u thuisbezorgen. De boeken komen naar ons toe via onze eigen vervoerscentrale, en zullen bij u worden thuisbezorgd door onszelf, of lokale bezorgservice Hurby. Wij zijn hiervoor dus niet afhankelijk van PostNL.

Naast boeken bezorgen we ook speelgoed, kerstkaarten en andere cadeau-artikelen, we kunnen u hierover telefonisch adviseren of u een foto sturen van ons huidige aanbod.

Wij zijn dan ook maandag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 aanwezig om u telefonisch te woord te staan. Zo kunt u boeken bij ons bestellen, en uiteraard geven wij u ook graag advies. Ondanks onze aanwezigheid in de boekhandel is het voor nu echt niet mogelijk om nog even binnen te komen, ook niet om boeken af te halen.

Wij houden goede moed en blijven net als voorheen keihard werken om iedereen aan het lezen te houden. U kunt ons door deze lockdown helpen door extra veel te lezen, en al uw boeken bij ons te blijven bestellen.

 

Telefoon: 023-5251944, bereikbaar van 10-17u
Mail: info@kennemerboekhandel.nl
Online: www.kennemerboekhandel.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK