DA CAPO: Een voorstelling in een voorstelling

Da Capo verbeeldt de overgang van het oude naar het nieuwe. De dansdramaturgie draait om de ervaring van de fysieke, zintuiglijke, emotionele en muzikale metamorfose van de tango, die de overgang verbeeldt van het verleden naar de toekomst, van het rijke culturele erfgoed en de oorsprong van de dans en de muzikale erfenis, naar een nieuw ‘performatief discours’.

 

De dansers nemen u mee op deze reis van nu naar toen, en van daaruit weer van oud naar nieuw. In een spannende setting worden expressieve tegenstellingen verbeeld tussen nostalgie en verlangen, eenzaamheid en saamhorigheid, intimiteit en afstand. Dat in de afgelopen tijd deze tegenstellingen voor velen een belangrijke rol hebben gespeeld, maakt deze voorstelling in een voorstelling extra de moeite waard.

Sur Mundo Ensemble: Artistiek leider en dans: Gabriela Zuarez – Camera: Celeste Franco – Muziek arrangeur, bandoneonist: Gerardo Agnese – Gastdanser: Damian Rosenthal – Licht, beeld en scenario: Marnix Carpentier Alting – Documentaire video-installatie: Celeste Franco.

Sur Mundo Ensemble https://www.surmundo.nl

 

Datum: za 5 november  20:15 u – zo 6 november 15:45

Locatie: Perdu Theater

Address: Kloveniersburgwal 86, 1012 CZ Amsterdam

Link https://perdu.nl/nl/r/da-capo-performance/

Titel: DA CAPO / Een voorstelling in een voorstelling

Gezelschap: Gabriela Zuarez & Sur Mundo Ensemble

 

Da Capo was mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van het AFK Amsterdam Fonds voor Podium Kunsten

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK