Opname TED Talks live bij wonen in PHIL

De TED Talks komen weer naar Haarlem. Op woensdag 15 november vindt in de PHIL van 19.30-22.30 uur TEDxHaarlem plaats. Zes sprekers nemen plaats op de bekende rode stip. Het thema van TEDxHaarlem 2023 is PerspectIF.
 
 
6 TED Talks voor PerspectIF
Zes sprekers geven op 15 november invulling aan het thema PerspectIF – elk op hun eigen manier en vanuit hun eigen perspecfief. Iris Koolen houdt ons voor dat we in de huidige, complexe wereld anders naar leren moeten kijken. Joost Bazelmans neemt ons mee op reis in een aangepaste camper, samen met zijn jeugdvriend Michiel. Gordon Sana spreekt over de weerbaarheid van Morron-communities – de voormalig slaafgemaakten. Okrah Donkor heeft het als zijn levensdoel gemaakt om jongeren zelfredzaam te maken, met de inzet van community, rolmodellen en lifestyle. Marco Derksen zag de digitale netwerksamenleving van verre aankomen en vertelt erover. Beate Völker is geïnteresseerd in wat ons met elkaar verbindt en hoe deze bindingen ontstaan.
Moderator van TEDxHaarlem 2023 is Nick Hoogendorp.
 
 
Nieuwe licentiehouder
John Brewster is sinds deze editie de nieuwe licentiehouder (voorzitter) van TEDxHaarlem: “Ik maak regelmatig gebruik van TED Talks tijdens het geven van mijn lezingen en workshops. Toen ik vernam dat TEDxHaarlem op zoek was naar een licentiehouder, leek dat het perfecte moment om betrokken te raken bij een evenement dat ik al jarenlang volg. Ik wil graag persoonlijk bijdragen aan dit bijzondere evenement in de prachtige stad Haarlem, die bekendstaat als een culturele broedplaats in Nederland.
Wat mij opvalt en inspireert is de onvoorwaardelijke inzet en toewijding van vrijwillige professionals die zich inzetten voor dit evenement. Ik raak geïnspireerd door de prachtige mensen die ik leer kennen en door de sprekers die zowel jong als oud weten te inspireren. Daarnaast word ik geraakt door het gevoel van saamhorigheid en de gezamenlijke inspanning om een inspirerend evenement in Haarlem te creëren. Vooral het organisatietalent van deze vrijwillige professionals, die geen moeite of tijd sparen om van TEDxHaarlem een succes te maken, spreekt mij enorm aan.”
 
 
Over de TED Talks en TEDxHaarlem
TED Talks zijn presentaties van maximaal 18 minuten lang, over Technology, Entertainment en Design. De meeste Talks zijn in het Engels, enkele sprekers kiezen voor Nederlands. Samen met een sprekerscoach bereiden de sprekers hun verhaal tot in de puntjes voor. De TED Talks worden live opgenomen en na montage vaak wereldwijd duizenden keren bekeken via het TED-platform.
TEDxHaarlem wordt georganiseerd door vrijwilligers. De laatste jaren heeft TEDxHaarlem een vaste plek gekregen in de programmering van PHIL Haarlem.
 
 
Meer info & tickets
Meer over het jaarthema en de sprekers lees je op tedxhaarlem.nl
Tickets voor TEDxHaarlem kosten 35 euro, inclusief een drankje
Bestel je kaarten via de TEDxHaarlem-website of bij de PHIL

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK