3de editie Klaterklanken op Elswout

De derde editie van Klaterklanken vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 juli. Het festival bestaat onder andere uit 12 concertwandelingen met optredens van Erik Bosgraaf, Ton Meijer, Diamanda La Berge Dramm, het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet, Haarlem Voices, Ella van Poucke en Matthijs van der Moolen & Giulio Quirici. 

 

 

De eerste twee edities van Klaterklanken waren in 2017 en 2018, eveneens op de Buitenplaats Elswout. Het succes van het festival kwam onder meer door de combinatie van de ongedwongen miniconcerten op de verrassende locaties midden in de natuur. Klaterklanken is er voor de doorgewinterde klassieke muziekliefhebber maar ook voor de prille klassieke fans, zoals gezinnen met jonge kinderen. De drie familie concertwandelingen uit 2018 krijgen daarom een vervolg in 2019. Tijdens deze wandelingen krijgen families een speciale versie van de reguliere concertwandeling. De familiewandeling is korter en er is een speciale rondleider: Ton Meijer.

 

 

Nu ook op zaterdag

Klaterklanken is dit jaar een tweedaags festival. Op zaterdag 20 juli opent in de vroege ochtend tijdens een Dauwtrapconcert fluitist Erik Bosgraaf het festival. Dit concert is inclusief ontbijt. Op zaterdagmiddag presenteert, na het succes van vorig jaar, Klaterklanken wederom een gratis toegankelijke nieuwe familievoorstelling van Ton Meijer. Zijn nieuwe theaterproductie Be Mozart is vervolg op zijn succesvolle voorstelling Be Bach.

 

 

3e Elswout Symfonie

Klaterklanken wordt afgesloten met de 3e Elswout Symfonie, een muziekproject van de musici van het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet die samen met de bezoekers van het festival ter plekke de 3e Elswout Symfonie componeren voor van wortels gemaakte klarinetten.

Kaartverkoop via www.theater-haarlem.nl of via de kassa van de Philharmonie Haarlem, Lange Begijnestraat 11. Per concertwandeling zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Be Mozart en de 3e Elswout Symfonie zijn gratis toegankelijk. 

Producent en samensteller van het festival is Stichting Haarlem Festivals.

 

Meer informatie op
www.klaterklanken.nl 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »