Kunstbeurs Heemstede

In 2019 beleeft Kunstbeurs Heemstede haar zevende editie. De opzet is gelijk gebleven: door kunstenaars georganiseerd, hoge kwaliteit (stevige ballotage) en een levendige en enthousiaste sfeer.  

Wat er te zien en beleven valt? Tijdens dit weekendevenement is er hedendaagse kunst te koop van 57 professionele kunstenaars, die zelf aanwezig zijn en graag over hun werk vertellen. De beurs biedt een breed spectrum aan disciplines en stijlen, van figuratief tot abstract. 

De KUNSTBEURS HEEMSTEDE richt zich op een breed publiek –  er valt dankzij het gevarieerde aanbod veel te beleven, zowel voor de beginnende kunstliefhebber als de ervaren kunstkoper.

Gedurende het weekend zullen ook Haarlemse dichters van zich laten horen terwijl eveneens aan de jonge bezoekers is gedacht. 

In 2019 maakt de KERAMIEKVERZAMELBEURS voor 20e- en 21e-eeuwse keramiek opnieuw deel uit van Kunstbeurs Heemstede.

Gedurende deze ‘beurs in een beurs’ bieden deelnemers hun verzameling te kijk en te koop aan. Kunstbeurs Heemstede biedt kunstverzamelaars op deze manier de unieke gelegenheid om keramiek te tonen, te kopen, te verkopen en te ruilen. 

Er is het hele weekend een keramiek- en glasrestaurator aanwezig en op zondag een taxateur om uw vragen te beantwoorden.

 

KUNSTBEURS HEEMSTEDE 

22, 23 en 24 maart 2019

Sportplaza Groenendaal

Entree: € 5,00 p.p. (kinderen en jongeren tot 18 jaar gratis).

Openingstijden: vrij 19-22uur, za & zo 11-17uur

Parkeren is gratis.

Meer info: www.kunstbeursheemstede.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »