Bar Leoni: dé nieuwe Italiaanse hotspot in Haarlem

Haarlem heeft er een pareltje bij! Bar Leoni, midden in de Lange Veerstraat, is dé plek voor de fijnproevers onder ons. Een echte pastabar, waar de dromen van de Italiaanse keuken tot leven komen. De sfeer? Gezellig en ongedwongen, precies wat je zoekt voor een avondje uit.

 

De eigenaren achter dit juweeltje, Dirk, Luuk, Thomas en Mark, zijn elk een autoriteit in de horeca. Hun gedeelde passie en ervaring, opgedaan bij plekken als Table 24 en La Plume, zie je terug in elk detail van Bar Leoni. Het menu van Bar Leoni focust op eenvoud en kwaliteit, kernwaarden van de Italiaanse keuken. Van focaccia, geïmporteerd uit Italië, tot overheerlijke burrata met basilicumolie en pasta’s zoals linguine tartufo met parmezaan en pulled lamb, elk gerecht is een feest op je bord.

Bar Leoni verandert na een heerlijk diner in de perfecte plek voor een borrel. Dirk en zijn team toveren de meest fantastische Italiaanse cocktails tevoorschijn. Of je nu na het diner blijft hangen of later op de avond binnenloopt voor een drankje, je bent verzekerd van een top sfeer. Probeer een van de klassiekers of laat je verrassen door iets nieuws. Zo wordt elke avond bij Bar Leoni niet alleen een culinair feestje, maar ook een supergezellige avond uit.

 

Open van 17.00 tot 01.00 uur, 7 dagen in de week, is Bar Leoni de ideale plek voor een vleugje Italië in onze prachtige stad.

 

Bar Leoni – Lange Veerstraat 11 Haarlem

WWW.BAR-LEONI.NL

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK