Bevrijdingspop gaat online!

Elk jaar op 5 mei vieren we Bevrijdingsdag. In 2021 is het thema vrijheid door de coronapandemie nóg actueler. Bevrijdingspop Haarlem beleef je dit jaar online, waar je maar wilt: thuis, bij vrienden of onderweg. Er zijn twee videostreams, met muziek en thematische onderdelen. Van 09.00-23.00 beleef je Bevrijdingspop Haarlem 2021 en daar hoort natuurlijk iets lekkers bij.

 

Bevrijdingspop Borrelbox: genieten in vrijheid

Om het vieren van de vrijheid nóg feestelijker te maken, kan iedereen dit jaar een Bevrijdingspop Borrelbox aanschaffen. Er zijn twee varianten van de Borrelbox (standaard en luxe). Deze week zijn ze gestart met het vullen en uitleveren van de eerste Borrelboxen. Van elke Borrelbox die verkocht wordt, gaat een bedrag naar de Stichting. Dus hoe bekender de Borrelbox wordt, hoe beter. En om het feest compleet te maken, zijn er in 97 Borrelboxen gouden ‘eieren’ verstopt. Daarmee kun je leuke prijzen winnen!

Wil je het ultieme festivalgevoel ervaren en Bevrijdingspop tegelijkertijd steunen? Zodat we volgend jaar weer met z’n allen op het festivalterrein kunnen genieten. Bestel dan een of meerdere speciaal samengestelde Borrelboxen – hét collectors item van Bevrijdingspop 2021. Ga je voor de standaard of luxe variant?

 

Bestel de Borrelbox hier: www.bevrijdingspop.nl/borrelbox/

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK