Haarlem Duurzaam met verrassende presentaties op 6 september

Op zondag 6 september vindt van 11:00 uur tot 17:00 uur op de Grote Markt Haarlem Duurzaam plaats, die in het teken staat van duurzaamheid, biologische producten en groene energie!

De manifestatie bestaat uit 70 stands met duurzame initiatieven en producten, waarbij rekening gehouden is met mensen, dieren en het milieu. Ervaar de enorme diversiteit aan biologische producten en proef deze eerlijke producten op één van de stands.

Haarlem Duurzaam biedt het podium aan diverse (dans) demonstraties, zoals optredens van Haarlemse Salsa- en Tango dansscholen, akoestische muziek en andere entertainment. Tijdens de workshops die er op deze dag gegeven worden is er o.a. de mogelijkheid om heerlijk bronwater te maken van kraanwater.

De aanwezige kennis wordt uitgebreid door vakkundige groene presentaties van onder meer de Haarlemse Stadskweektuin en de Kennemerduinen. Ook wordt er ruimschoots aandacht besteed aan elektrische auto’s, fietsen, zonne-energie en nieuwe energie. Voor de kleinsten is er een kinderhoek met activiteiten.

Voor meer info kijk op www.b-o-b.nl pagina ‘Haarlem Duurzaam’

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »