Hij is er weer! De Wijn aan Zee Wijndoos!

De Wijn aan Zee Wijndoos is dit kwartaal gevuld met zes mooie voorjaarswijnen, bijbehorende omschrijvingen en bijpassende recepten. Hij bevat twee witte wijnen, twee rosé wijnen en twee rode wijnen. Uiteraard met recepten waarbij je zin krijgt in het voorjaar en eentje voor die koude dag die ons nog te wachten staat. Want April doet wat hij wil…
 

De Wijn aan Zee Wijndoos verschijnt vier keer per jaar en heeft elk kwartaal een ander thema. Deze keer is de Wijndoos gevuld met heerlijke voorjaarswijnen. Leuk om thuis uit te proberen of met je kookclub van te genieten. Een abonnement op de Wijn aan Zee Wijndoos kost € 49,50 per kwartaal en is op elk moment opzegbaar. Je zit nergens aan vast. De Wijndoos is gemiddeld 20% voordeliger dan wanneer je de flessen los aan zou schaffen. Nog een reden om je in te schrijven!

Je kunt de Wijndoos de hele maand april ophalen in de Wijn aan Zee Winkel (ook als je nog geen abonnement hebt). Abonnees die hem 10 april niet hebben opgehaald krijgen de doos maandag 12 april thuis bezorgd. Wij bezorgen gratis in Zandvoort. Daarbuiten leveren wij via flespakket.nl (bijdrage € 7,95).

De Wijn aan Zee Wijndoos (met 6 verschillende wijnen) verschijnt in januari, april, juli en oktober.

Meld je nu aan voor de Wijndoos!

 
 

De mooiste Aspergewijnen op een rijtje

Heb jij ze al in huis? Het witte goud uit de koude grond? Heerlijk en op diverse manieren te bereiden. Klassieke asperges met botersaus zijn heerlijk met een mooie Duitse Weissburgunder of een Pinot blanc uit de Elzas. Eet je er garnalen bij dan is een Zuid-Afrikaanse Chenin blanc een mooie begeleider. Of wat dacht je van asperges met lamsvlees en een heerlijke kruidige rosé of een fruitige Gamay. Asperges met gerookte zalm zijn niet te versmaden met een volle Chardonnay/Fiano uit Puglia. De variaties zijn eindeloos. Kom langs dan zoeken we samen de ideale aspergewijn voor jou uit. 

Of kijk op https://wijnaanzee.net/collections/aspergewijnen 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK