Proost op het ultieme vrijdag gevoel

In het centrum van Haarlem vind je sinds kort een nieuwe hotspot: Café Vrijdag. Een kleurrijk  eetcafé waar je elke dag van de week kunt proosten op het ultieme vrijdag gevoel. Je vindt Café Vrijdag aan de Riviervismarkt, op steenworp afstand van de Grote Markt en de St. Bavo kerk. Een fijne plek voor een kop koffie, lunch, even een hapje eten of een uitgebreid diner. En natuurlijk kun je er ook terecht voor een gezellige borrel, het is hier tenslotte altijd vrijdag!

 

Lekker(s) waar jij zin in hebt
In de Amsterdamse rivierenbuurt is Café Vrijdag al jarenlang een fenomeen waar jong en oud samenkomt. En ook in Haarlem voelt iedereen zich snel thuis. De menukaart biedt voor ieder wat wils. Van echte klassiekers als carpaccio of een hamburger tot een Franse visschotel of romige paddenstoelenrisotto. Bij Café Vrijdag doe je lekker waar jij zin in hebt. Maak een saaie maandag leuker met een lekkere lunch en een cocktail of bestel een frietje stoofvlees met een kop thee om op te warmen. Alles om jou dié ontspannen weekend vibes te geven die de dag leuker maken.

 

Vier het bij Café Vrijdag
De feestdagen bij Café Vrijdag vieren? Ook dat kan! Tijdens de hele decembermaand heeft Café Vrijdag een speciaal 3-gangen menu met allerlei favorieten van de kaart, voor maar 37,50. En zoek je een leuke plek om een nieuwjaarsborrel of je verjaardag te vieren? Café Vrijdag is ook geschikt voor grotere groepen!

 

Café Vrijdag Haarlem is dagelijks geopend van 12:00-22:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 24:00 uur. Stap gezellig binnen of maak vooraf online een reservering via restaurantcafevrijdag.nl.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK