Vijf restaurants op tafel

Door alle maatregelen die de overheid heeft genomen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan heeft de horeca het zwaar, maar stil zitten zit niet in de genen van de meeste horeca ondernemers. En zo ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven. Zo dachten wij waarom werken wij als Haarlemse horeca ondernemers niet een keer samen.

 

Veel lokale restaurants zijn inmiddels met afhaalmaaltijden of menu’s begonnen en zo is het idee geboren om samen met vijf lokale restaurants een gezamenlijke maaltijdbox te bereiden.

 

 

De deelnemende restaurants zijn Karmozijn, Petossi, Fris, Southern Cross en Ratatouille Food & Wine.

Hoe leuk is het om vijf toprestaurants in een box te krijgen!

Zo kunt u in een keer vijf lokale horeca ondernemers steunen hoe mooi is dat!

 

De boxen bestaan uit een vijf gangen menu, ieder restaurant bereidt een van de gangen, daarnaast zit er vers afgebakken brood met boter, 1 fles witte wijn, 1 fles rode wijn en 2 heerlijke Ratatouille qua druppel biertjes in de box. De boxen zijn voor twee personen. De gerechten zijn voor 90% voorbereid en dienen thuis in een paar simpele stappen afgemaakt te worden. Er worden instructies meegeleverd.

 

Deze unieke samenwerkingsboxen zijn alleen op zaterdag 23 mei en zaterdag 30 mei verkrijgbaar, de boxen zijn tot de donderdag van te voren te bestellen op www.ratatouillefoodandwine.nl onder de knop vijf restaurants op tafel.

 

Het afhalen kunt u uitsluitend doen op zaterdag tussen 16.00 en 19.30 uur bij Restaurant Ratatouille Food & Wine aan het Spaarne.
Wees er snel bij want dit is een unieke kans om van 5 Haarlemse toprestaurants te genieten aan uw eigen eettafel.

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK