Wellness Spaarnwoude – het adres voor ultiem genieten

Wij zijn gelegen in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude in het Fletcher Resort Hotel vlakbij boerderij Zorgvrij makkelijk bereikbaar vanaf Haarlem en Amsterdam. Wij kunnen u naast gebruik van het zwembad, sauna en stoombad een reeks van heerlijke schoonheidsbehandelingen en massages bieden. Raadpleeg onze Website www.wellness-spaarnwoude.nl en plaats uw reservering of chat met een van onze medewerkers om uw reservering te plaatsen. In de maanden November en December kunnen wij u 15% korting bieden op onze dag arrangementen en op ons assortiment hoogwaardige schoonheidsproducten van San Soucis.
Tijdens uw verblijf kunt u bij ons lunchen of iets bestellen van de kleine kaart. De keuken van het Fletcher hotel levert een uitstekende kwaliteit gerechten.
Daarnaast is er een grote keus aan wijnen, bieren, smoothies en frisdranken
Door onze kleinschaligheid verdrinkt u niet in een enorme massa mensen. het zwembad diepte 140 cm is 31 graden een heerlijke temperatuur. Wij bieden onze behandelingen zowel voor dames als heren.
Verder informeren wij u dat we bij voldoende belangstelling aquavaria lessen kunnen geven (bewegen in water op muziek) duur les 45 minuten. Een activiteit die bijzonder nuttig is om stram en stijfheid te voorkomen en u veel langer in goede conditie houdt. Lesprijs € 9,50 incl. koffie of thee na afloop
Mocht u belangstelling hebben om zwemlessen te volgen voor volwassenen, gegeven door topdocenten, in kleine groepjes met een maximum aan privacy
informeer dan naar de mogelijkheden of chat met een van onze medewerkers
Of stuur een mail naar info@wellness-spaarnwoude.nl en wij zorgen voor een snel antwoord. We zien uw reservering gaarne tegemoet.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »