Wijncursussen en -proeverijen weer van start!

Wijn aan Zee is vooral bekend van de wijnbar op diverse evenementen en van de Culinaire rondjes in Zandvoort, Haarlem en Amsterdam.

 

Sinds december heeft eigenaresse en registervinoloog Kristi Gansner een prachtige wijnwinkel geopend in het monumentale stationsgebouw van Zandvoort. Ze heeft een breed assortiment van met name Europese wijnen. Een groot deel is eigen import van kleine huizen. Op het bijbehorende terras kun je niet alleen terecht voor wijnadvies maar kun je ook meteen een glas bestellen. 

“Fijn dat de wijncursussen en – proeverijen weer van start mogen gaan. We zijn meteen weer gestart met wijncursussen op SDEN 1,2 en 3 niveau en met diverse themaproeverijen zoals Italië, Rosé, Spanje, Frankrijk en Oostenrijk. Uiteraard staan ook de Culinaire zondagen weer op de agenda. Gastkoks komen koken en Wijn aan Zee verzorgt het wijnarrangement. Kijk voor de actuele data op www.wijnaanzee.net.”

Wijn aan Zee is uitstekend bereikbaar zowel met OV (bus en trein) als met de auto. Ideaal dus als je wilt proeven of een aantal dozen mee naar huis wil nemen. Overigens levert Wijn aan Zee ook aan huis.  Via de webshop kun je alle (geproefde) wijnen bestellen. Bestel je via de site dan wordt het dezelfde dag nog verzonden of afgeleverd.

 

Wijn aan Zee

Stationsplein 10 Zandvoort – 06-25425318

www.wijnaanzee.net

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK