FILM AAN HET WATER BIJ HET VEERKWARTIER

Samen met Outdoor Cinema organiseert Het Veerkwartier jaarlijks buiten-bioscoop avonden. Een magische avond waarbij je een film kijkt onder de sterrenhemel aan de Veerplas in Haarlem.

 

Stel je voor: “Het is muisstil aan de Veerplas terwijl de film speelt. Hoewel, zo nu en dan hoor je het geluid van vogels en hoor je een vliegtuig stijgen. Te midden van de natuur zitten mensen op het terras en gras voor van Het Veerkwartier geconcentreerd naar het beeldscherm te kijken. Een wandelend blauw lampje verklapt een bezoeker die met koptelefoon nog op in het donker op zoek is naar het toilet. Het is magisch door de setting en locatie.”

De eerste data van Film aan het water zijn 14 & 15 juni 2023. Voor de vroege vogels heb je al een kaartje voor maar 16,50 euro inclusief koptelefoon, een drankje en een zakje popcorn. Ook is het mogelijk om vooraf een daghap te komen eten. De film start pas na 22 uur zodra de zon onder is.

Het Veerkwartier is een stadse vrijhaven, waar het iedere dag een beetje anders is. Een levendige en (re)creatieve stedelijke plek waar natuur, recreatie, cultuur en ecologie samenkomen. De plek is voor jong oud, zakelijk en privé. Echt een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukke stad. www.veerkwartier.nl/film 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK