NDSM Fuse Rooms with a View

NDSM-Fuse heeft een nieuwe aanwinst! In de NDSM loods staan, onderaan de trappen die naar NDSM Fuse leiden, 5 grote -kunst- containers. Je komt ogen te kort om alles wat in deze “Wunderkammer” ligt, hangt of staat te bekijken. Ze zijn gevuld met het werk van 53 kunstenaars met een atelier op de NDSM werf waaronder kunstenaars van nationale en internationale faam.

 

In record tijd heeft deze groep, met kunstenaar Ellen Klijzing als curator, deze co-productie getiteld ” Rooms with a view” voor elkaar gekregen. Extra bijzonder is dat voor het eerst in de geschiedenis van deze broedplaats op deze schaal en op dit niveau is samengewerkt. De 5 containers stonden oorspronkelijk in museum Rotterdam en zijn geschonken aan NDSM Fuse, de evenementen- en expositieruimte in de NDSM loods onder de bezielende leiding van Jolanda Lanslots.

 

Het had nogal wat voeten in de aarde om de containers van hartje Rotterdam naar de NDSM loods in Noord te krijgen maar sinds 21 mei vormen ze een fantastische toevoeging aan het culturele landschap van de NDSM werf in Amsterdam-Noord.

 

Gratis toegankelijk tijdens de openingstijden van de NDSM loods, elke dag tussen 8u en 18u. Tevens toegankelijk via IJver Amsterdam

Met speciale dank aan Stichting Kinetisch Noord en IJver Amsterdam

www.ndsm-fuse.eu 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK