Kinderen zijn de baas in Zandvoort aan Zee!

Tijdens de Kids Adventure Week in de voorjaarsvakantie zijn kinderen de baas in Zandvoort aan Zee.

Een week vol leuke activiteiten en acties, dus je hoeft je niet te vervelen. En de gekozen Kinderburgemeester houdt een oogje in het zeil, zodat alles in goede banen wordt geleid.

Dit jaar vindt de Kids Adventure Week plaats van 27 februari tot en met 6 maart en ook deze lustrum-editie worden er weer tal van leuke, (ont)spannende, leerzame en sportieve activiteiten georganiseerd. Zo heeft het Nationaal Park Zuid-Kennemerland verschillende dagen een leuk programma in de natuur en zijn er in het centrum van Zandvoort aan Zee diverse dingen te doen én zien. Wat dacht je van een chocolade-workshop of een ontmoeting van dichtbij met de verschillende hulpdiensten. Hoe gaaf is het om zelf de sirene van een brandweerauto aan te zetten!

Iedere dag heeft een thema en de activiteiten die op die dag georganiseerd worden, passen bij dit thema. Zo kun je op Stoere Zaterdag 27 februari allerlei stoere dingen doen, op Doe Dinsdag mag je dingen doen die normaal niet mogen en Vieze Vrijdag is er om lekker te kliederen. Sluit de week af met Opa & Oma Zaterdag op 6 maart Houd er rekening mee dat je je voor sommige activiteiten vooraf in moet schrijven en dat het aantal deelnemers beperkt kan zijn. Wees er dus snel bij!

Ben je benieuwd naar het programma van de Kids Adventure Week? Kijk dan snel op www.kidsadventureweek.nl. Hier kun je je ook opgeven voor de activiteiten en vind je meer informatie over de Kinderburgemeester.

Zin in de Kids Adventure Week? = Zin in Zandvoort!

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »