Pinguin Radio Presenteert Streamsonic!

Pinguin Showcases, het gratis festival dat jaarlijks plaatsvindt tijdens ESNS in café De Drie Zusters op de Grote Markt in Groningen is in korte tijd uitgegroeid tot een invloedrijk en breed gewaardeerd platform voor aanstormend talent uit Europa. Helaas kan ook Pinguin Showcases om de welbekende reden niet doorgaan. Tenminste niet in de oorspronkelijke vorm.

 

STREAMSONIC!

Er is echter een alternatief bedacht. Pinguin Showcases gaat online en wordt Streamsonic; https://www.streamsonic.nl. Het principe blijft hetzelfde. I.s.m. Nederlandse muziekopleidingen, boekingskantoren, popkoepels, managementbureaus en festivals geeft Pinguin Radio talent, dat zich veelal nog in de opbouwende fase van hun carrière bevindt, een kans om zich in de kijker te spelen van publiek en professionals, gearriveerde uitzonderingen daargelaten…

 

IN NO TIME: VOL PROGRAM

De animo voor het online festival is enorm. De programmering was binnen de kortste keren rond. Het aanbod bestaat voor het leeuwendeel uit speciaal voor Streamsonic opgenomen (corona-proof) sessies.

De opzet is die van een ‘gewoon’ festival. Er wordt gewerkt met blokkenschema’s. Kijkers hebben de keus uit zes streams, die thuis vanuit de luie stoel kunnen worden bekeken via https://www.streamsonic.nl.

 

ER VALT EEN HOOP TE WINNEN

Kijkers kunnen hun waardering uiten door hun favorieten een ‘clap’ te geven of een comment achter te laten. Fans die zo feedback geven, maken kans op het “De Drie Gezusters-Arrangement”: een weekend heerlijk corona-proof logeren in het meest karakteristieke hotel op de Grote Markt in hartje Groningen. De act die het meeste applaus krijgt (claps), krijgt een waardebon van € 500 van Key Music.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK