Jubileum editie Annual Dutch Art Fair

De Annual Dutch Art Fair (ADAF) viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Sinds 2011 is de ADAF in Amsterdam een van de grootste en mooiste Nederlandse kunstbeurzen waar professionele beeldend kunstenaars hun werken zelf kunnen exposeren en verkopen. U kunt daar getuige van zijn en misschien wel met een prachtig werk huiswaarts keren.

 

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 oktober openen de deuren van het sfeervolle World Fashion Centre in Amsterdam voor alweer de tiende editie van deze gerenommeerde kunstbeurs. Vanzelfsprekend heeft de organisatie rekening gehouden met alle nodige Corona-maatregelen zodat de beurs veilig is voor alle deelnemers en bezoekers.

 

Internationaal aanbod

Ruim 100 professionele kunstenaars uit meer dan tien verschillende landen presenteren hier hun werk. Zij laten een dwarsdoorsnede zien van wat kunst vandaag de dag allemaal te bieden heeft; van brons, steen, keramiek en glas tot schilderijen, tekeningen en grafiek, van textiele vormgeving tot fotografie en conceptuele kunst. Op de ADAF is veelzijdigheid troef. De kunstenaars zijn bovendien ook niet zomaar de eerste de beste. De ADAF balloteert de deelnemers zodat kwaliteit en artisticiteit gewaarborgd zijn.

 

Passie, prijzen en liefde op het eerste gezicht

Maar wat misschien nog wel de grootste bonus van de ADAF is, is dat vrijwel alle kunstenaars dat weekend zelf ook aanwezig zijn. Dit levert steevast enthousiaste gesprekken op over passie, inspiratie, vakmanschap en herkomst/achterliggend idee van een werk. Ook tijdens deze editie worden er weer de nodige prijzen uitgereikt. Zo is de Talent Award voor de kunstenaar die het best beoordeeld wordt door uitgenodigde galeriehouders en wordt de publieksprijs vergeven op basis van stemmen van bezoekers. Kortom redenen te over om in het weekend van 9, 10 en 11 oktober koers te zetten naar Amsterdam voor de tiende editie van de ADAF. Grote kans dat er tussen al die werken opeens eentje staat waarbij het ‘liefde op het eerste gezicht’ is. Een persoonlijke kennismaking met de kunstenaar en deelgenoot worden van het verhaal achter het kunstwerk zijn een ongekende meerwaarde en zullen het genieten thuis alleen nog maar verhogen.

 

ADAF / Annual Dutch Art Fair

9, 10 en 11 oktober 2020

Valuable art for affordable prices

MEER INFORMATIE: www.adaf.nl

www.dekunstcollegas.nl/kunstbeurzen

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK