Nawras Altaky op het Grachtenfestival

Net als de afgelopen jaren kan je deze zomer op het Grachtenfestival genieten van concerten die speciaal voor het festival gemaakt zijn. Eén heel bijzondere betreft de jaarlijkse creatie van een geheel nieuw muziekstuk: de compositieopdracht.
 
Dit jaar schrijft Nawras Altaky (1995, As-Suwayda – Syrië) de compositie. Deze zanger, componist en ud-speler speelt al enkele jaren op het festival en krijgt nu, net als onder meer Kika Sprangers en Tijn Wybenga voor hem, de kans om zich verder te ontplooien als musicus, zijn passie voor componeren uit te diepen en zijn eigen verhaal te vertellen. Nieuw in 2021 is dat jij kan helpen om deze compositieopdracht mogelijk te maken, door bij te dragen aan onze crowdfunding-actie.
 
Via het crowdfunding-platform Voordekunst (CBF Erkend) kan je rechtstreeks doneren aan dit project. Wanneer je bijdraagt, krijg je daar ook iets voor terug. Zo kan je nu al tickets bemachtigen voor het concert deze zomer, kun je een stuk bladmuziek toegestuurd krijgen of zelfs een concert aan huis boeken. Dankzij jouw bijdrage kan een kostbaar project als de compositieopdracht doorgang vinden en kun je ook komende zomer genieten van een unieke compositie, geschreven door Nawras, één van de grote  talenten van morgen.
 
Via deze link kan je bijdragen aan de realisatie van de compositieopdracht. Wij hopen van harte dat je het Grachtenfestival op deze manier wil steunen en ons zo bijstaat in het stimuleren van talentontwikkeling en de vernieuwing binnen de klassieke muziek. 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK