Illustratie Biënnale 2021 via livestream!

De Illustratie Biënnale in 2021 gaat door en dit jaar kunnen liefhebbers van geïllustreerd beeld hun hart weer ophalen. Juist in deze onzekere tijd is er een grote behoefte het onbegrijpelijke zichtbaar te maken, verhalen te vertellen en de toekomst te verbeelden. De programmering is aangepast aan de huidige omstandigheden en het evenement wordt op zondag 30 mei 2021 via een livestream uitgezonden vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

Tickets voor de Illustratie Biënnale livestream kosten € 5,00. Met de link die je ontvangt kan je op 30 mei het gehele programma digitaal volgen.

Bestel direct je ticket voor Illustratie Biënnale 2021

 
 
Programma

Beeldcolumnist en auteur Renske de Greef verzorgt de opening van de Illustratie Biënnale, waar Illustratoren uit binnen- en buitenland worden geïnterviewd over hun werk: Geertje Aalders, ​Leonie ​Bos, Jeanne Detallante, Bodil Jane, Peter van den Ende, Johan Kleinjan, Farida Sedoc, Zaou Vaughan en ​Sarah Yu Zeebroek. De presentatie wordt wederom verzorgd door Jellie Brouwer. Tijdens de Illustratie Biënnale zijn er exposities te zien​ en worden er masterclasses en workshops gegeven. Houd voor het volledige programma onze website ​www.illustratiebiennale.nl​ in de gaten!

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK