Tiktok sensatie Tony Ann naar Koninklijk Concertgebouw

De Canadese neoklassieke pianist, Tony Ann, verkocht binnen een uur zijn 2 shows in Utrecht op 23 april uit. Op veler verzoek kondigt hij vandaag twee extra concerten aan in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Op 7 november 2024 is Tony Ann hier te zien. Tickets zijn direct verkrijgbaar via de site van Het Concertgebouw.

 

Tony Ann is op social media al razend populair en weet hiermee jongere generaties aan te spreken. Zijn shows in TivoliVredenburg in Utrecht later deze maand waren dan ook binnen no-time uitverkocht. Door de vele teleurgestelde reacties van fans die naast tickets hadden gegrepen, voegt de solo-pianist twee extra shows toe aan zijn lopende tournee. Ditmaal in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. 

De pianist staat bekent om zijn innovatie fusie van klassieke en eigentijdse stijlen en tourde al als pianist met The Chain Smokers de wereld rond. Ann weet met zijn eigen werk de grenzen van instrumentale muziek te verleggen door zijn bijzondere talent en creatieve visie. Zo componeerde hij een neo-klassieke compositiegebaseerd op het alarm van de iphone. Ook laat hij een song ontstaan als reactie op een auto-alarm. En met zijn hashtag #playthatword weet hij mensen wereldwijd te bereiken. Hierin creëert hij originele composities op basis van door het publiek voorgestelde woorden door letters op zijn pianotoetsen te schrijven. Veel van deze composities zijn uitgebracht en onderdeel van de trilogie EP’s ‘EMOTIONALLE BLUE’, ‘ORANGE’ en ‘RED’. 

Tony enthousiast om zijn genre-buigende show naar podia ver weg te brengen en staat op 7 november twee keer in Het Koninklijk Concertgebouw.

 

Tickets zijn direct verkrijgbaar via de website van Het Concertgebouw

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK